Nieuws

Update: Trainingen tot 6 april afgelast

Alle voetbalwedstrijden zijn deze maand afgelast vanwege het coronavirus. De duels in de eredivisie, de eerste divisie en de interlandwedstrijden van het Nederlands elftal zijn tot 1 april geschrapt. Ook alle amateurwedstrijden gaan niet door. De KNVB adviseert amateurverenigingen om geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten  te organiseren. DVC Appingedam heeft naar aanleiding hiervan besloten alle activiteiten op het sportpark af te gelasten. Wij hebben volledig begrip voor deze beslissing. Tot 1 april zullen er dus ook geen voetbalschool activiteiten (trainingen) zijn. De trainingen zullen op een later moment worden in gehaald. Hierover volgt bericht als er meer duidelijkheid is.

 

Update:

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 5 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

De voetbalschool volgt deze maatregelen op en dat betekent ook dat er tot zondag 5 april geen trainingen zijn in tegenstelling tot het eerdere bericht waarin is aangegeven dat alles tot 1 april stil ligt.

We hopen jullie voorlopig eerst voldoende te hebbengeïnformeerd. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan horen jullie dat zo spoedig mogelijk. Laten we deze periode vooral naar elkaar omkijken. We wensen iedereen veel succes en sterkte, waar nodig!

 

Direct inschrijven voor deelname?

inschrijven