Sponsors

Cafetaria Unique

banner_mvdzDe Hoofdsponsor van Voetbalschool Eemsmond. De zaak met smaak. Eigenaren Harry Wakker en Wim Postma staan bekend om hun snelle bediening en uitstekende kwaliteit. Voor al uw snacks, broodjes, specialiteiten, dranken, ijs en milkshakes. Het personeel van Unique heet u van harte wekom in de zaak, gelegen naast het busstation in Appingedam aan de Farmsumerweg 21-1. Openingstijden dinsdag t/m zondag 11.00 tot 20.30 uur.


 
 

Rabobank - een bank met ideeën

banner_mvdzDe Rabobank Groep is een brede financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. In Nederland is zij marktleider op vrijwel alle gebieden van financiële dienstverlening: woninghypotheken, spaarmiddelen, midden- en kleinbedrijf en agrarische sector. Tot de Rabobank Groep behoren o.a. Rabobanken, Rabobank Nederland, Rabo Vastgoed, Robeco, De Lage Landen, Schretlen & Co, Obvion, Alex, FGH Bank, ACC Bank, VIB Corp.

Voor meer informatie kijk op: www.rabobank.nl


Van Doorn naaimachines - de specialist voor de zelf maak mode

banner_mvdzVan Doorn naaimachines is de specialist voor de zelf maak mode. In hun winkel en op de site vindt u alles voor uw naaimachine hobby; fournituren, textielverf, naaimachines, overlockmachines, borduurmachines etc. De winkel is gevestigd in Rotterdam.

Voor meer informatie kijk op: www.vandoornnaaimachines.nl


 

Meijer & Van der Zee Belastingadviseurs - Adviseurs op Maat

banner_mvdzMeijer & Van der Zee Belastingadviseurs is een erkend specalist in financiële adviesverlening aan zelfstandigen en ondernemers in het Midden- en KleinBedrijf (MKB). Meijer & Van der Zee Belastingadviseurs biedt u een geïntegreerd pakket financiële en fiscale diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor de organisatie en uitvoering van uw financiële administratie, voor een deskundig belastingadvies of voor informatie over salarissen, arbeidsovereenkomsten of ARBO-richtlijnen.

Voor meer informatie kijk op: www.meijervanderzee.nl


Albert Heijn

AH'Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar', dat is de missie van Albert Heijn. Het is eigenlijk precies wat de oprichter van ons bedrijf voor ogen had. Op strooibiljetjes liet hij de volgende tekst drukken: 'Prima Kwaliteit, Groote Omzet, Kleine Winst. Arm en Rijk kunnen bij mij hun inkopen doen.' Naast bijzondere producten en acties, zijn we óók een betaalbare winkel voor de alledaagse boodschappen. Dat onderstrepen we met onze missie.

Voor meer informatie kijk op: www.ah.nl

Direct inschrijven voor deelname?

inschrijven